Áruházunk ideiglenesen zárva! Néhány nap türelmet kérünk az átalakítási munkálatok ideje alatt! Ügyfélszolgálat elérhető!

Vízálló szövetek a fonalwebaruhaz.hu-n

Partner webáruházunk tovább bővítette a kínálatát, vízálló méteráru került a választékba. Az Oxford 100 % polieszter szövetek alkalmasak táskák, illetve egyéb olyan alkotások készítésére aminél fontos elvárás lehet a vízállóság.

 2020-ben indult a https://fonalwebaruhaz.hu, az áruház kezdetben csak horgoláshoz és kötéshez szükséges eszközöket forgalmazott, illetve a saját márkát az Ariadné fonalat árulta. Az Ariadné elnevezés színátmenetes fonalakat jelent, de a vásárlóknak az áruház különleges lehetőséget is biztosít (egyedülálló)! Bármelyik vevő az elérhető színejből a saját elkézelése szerinti gombolyagokat is megrendelheti.

 2022 elején a választékot a webshop tovább bővítette, és egy újabb alkotó közösséget szólít meg. Olyan vízálló szövetek rendelhetők meg, amik alkalmasak különféle hétköznapi tárgyak alkotására.Az Oxford szövet egy modern anyag, amely átlagon felül ellenáll az időjárási viszonyoknak, a mechanikai sérüléseknek és a szennyeződéseknek. Poliészterből (100%) készült, egyik oldalán poliuretánnal borított, ami további védelmet nyújt és tartósságot biztosít. Széles körben használják táskák, napernyők, nyugágyak, párnák és egyéb termékek készítésében.