Kávéfőző, daráló márkáink

Olyan megbízható, ismert márkákat forgalmazunk áruházunkban amiknél biztosak vagyunk, hogy vásárlóink nem csalódhatnak és probléma esetén megoldást tudunk kínálni.

Szarvasi

A Szarvasi márkanévvel megvásárolható termékeket a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. gyártja. A cég jogelődje 1952-ben alakult Szarvason, magyar ipari termelő és kereskedelmi vállalkozás.

Hauser

A Hauser termékeket a saját elképzelések megvalósításának lehetősége indította útjára. 1991-ben a Hauser termékeket forgalmazó Avex Kft. alapította meg a márkát.  Az indulás óta változatlanul családi kézben lévő céget igazi family business-ként már a második generáció irányítja, de az alapelvek ugyanazok, mint amit az alapítók több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció és kiváló márkaérték. A vállalat számára kiemelten fontos az általa forgalmazott termékek megfelelő minősége, melyet teljes körű minőségirányítási rendszer bevezetésével tudnak nyomon követni. A vállalkozás a minőségét folyamatosan ellenőrzi és ellenőrizteti: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot. A 2017-es évvégétől pedig minden Hauser márkájú termékre 3 év garanciát vállalnak a forgalmazók.

Philips

A Philips egy holland multinacionális világítástechnikai és szórakoztató elektronikai termékeket gyártó cég. 1891-benEindhovenben alapították családi vállalkozásként.

 Bosch

Robert Bosch 1886-ban fektette le a később világszerte sikeres elektronikai vállalatának alapjait. Az ipari forradalom úttörőjeként már élete során nemzetközi sikerre vitte a céget. A Bosch háztartási készülékek ma már összesen 41 gyártóhelyről jutnak el a vásárlókhoz, több mint 60 leányvállalaton keresztül.