Áruházunk nyári szünetet tart. Az ügyfélszolgálati elérhetőségek működnek!

Kávéfőző, daráló márkáink

Olyan megbízható, ismert márkákat forgalmazunk áruházunkban amiknél biztosak vagyunk, hogy vásárlóink nem csalódhatnak és probléma esetén megoldást tudunk kínálni.

Szarvasi

A Szarvasi márkanévvel megvásárolható termékeket a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. gyártja. A cég jogelődje 1952-ben alakult Szarvason, magyar ipari termelő és kereskedelmi vállalkozás.

Hauser

A Hauser termékeket a saját elképzelések megvalósításának lehetősége indította útjára. 1991-ben a Hauser termékeket forgalmazó Avex Kft. alapította meg a márkát.  Az indulás óta változatlanul családi kézben lévő céget igazi family business-ként már a második generáció irányítja, de az alapelvek ugyanazok, mint amit az alapítók több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció és kiváló márkaérték. A vállalat számára kiemelten fontos az általa forgalmazott termékek megfelelő minősége, melyet teljes körű minőségirányítási rendszer bevezetésével tudnak nyomon követni. A vállalkozás a minőségét folyamatosan ellenőrzi és ellenőrizteti: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot. A 2017-es évvégétől pedig minden Hauser márkájú termékre 3 év garanciát vállalnak a forgalmazók.

Philips

A Philips egy holland multinacionális világítástechnikai és szórakoztató elektronikai termékeket gyártó cég. 1891-benEindhovenben alapították családi vállalkozásként.

 Bosch

Robert Bosch 1886-ban fektette le a később világszerte sikeres elektronikai vállalatának alapjait. Az ipari forradalom úttörőjeként már élete során nemzetközi sikerre vitte a céget. A Bosch háztartási készülékek ma már összesen 41 gyártóhelyről jutnak el a vásárlókhoz, több mint 60 leányvállalaton keresztül.