Áruházunk nyári szünetet tart. Az ügyfélszolgálati elérhetőségek működnek!
800014000213 Készlethiány 3-4 nap 36 hó Súly: 1.5 kg  Gyártó: Hauser »

Hauser VS-330 vákuumos fóliahegesztő

Terméktulajdonságok:   Két funkció: hegesztés vagy vákuumozás és hegesztés választható vákuumszívás (2 fokozat) nyomógombos vezérlés max. 30 cm széles hegesztés 110W teljesítmény A termékre 3 év a jótállási…
14 880 Ft
(11 717 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 148 pont
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.

Terméktulajdonságok:

 

  • Két funkció: hegesztés vagy vákuumozás és hegesztés
  • választható vákuumszívás (2 fokozat)
  • nyomógombos vezérlés
  • max. 30 cm széles hegesztés
  • 110W teljesítmény

A termékre 3 év a jótállási idő! A géphez vásárolható fólia is!

Az  ételek, alapanyagok eltarthatóságának alapvető problémája a minőségromlás és a korlátozott (általában igen rövid) eltarthatósági idő. Az élelmiszerek kémiai és mikrobiológiai reakciók miatt romlásnak indulhatnak, ha fennáll a levegő, a magas hőmérséklet, a nedvesség, a különböző enzimek működésének behatása, vagy a mikroorganizmusok bejutásának, valamint bogarak, rovarok behatolásának lehetősége.
Az élemiszerek megromlásának fő oka a levegőben található oxigén, amely hozzájárul az ételek tápértékének, illatának, zamatának, és más egyéb jellemző tulajdonságainak elvesztéséhez és a termék fogyasztásra alkalmatlanná válásához.

Ha ezt a problémát akarjuk megoldani, akkor a leghatékonyabb megoldási mód erre a vákumcsomagolás. Ez mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszük, majd azokat hermetikusan lezárjuk. Az élelmiszerek kémiai és mikrobiológiai reakciók miatt romlásnak indulhatnak, ha fennáll a levegő, a magas hőmérséklet, a nedvesség, a különböző enzimek működésének behatása, illetve mikroorganizmusok bejutásának, valamint bogarak, rovarok behatolásának lehetősége.

Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is).

Általánosságban elmondható, hogy a vákuum csomagolt friss élelmiszerek, mint a húsok, zöldségek, felvágottak, sajtok, stb. akár ötször tovább frissentarthatóak. Fagyasztva a 3-6 hónap helyett 1,5 évtől akár 3 évig is tárolhatjuk vákuum csomagoltan ételeinket. A vákuumnak, vagyis a légmentes térnek köszönhetően nem lép fel kiszáradás és elkristályosodás, így egy sokkal frissebb állagú és nedvességtartalmát szinte teljesen megőrző zöldséget vagy húsféleséget vehetünk elő a fagyasztóból. Arról nem is beszélve, hogy nem lesz ételeinknek az a rossz, mindenki által ismert "hűtő szaga".

Az általunk forgalmazott 3 év garanciával rendelkező Hauser márkájú vákuumos fóliahegesztő (110 W teljesítményű) két funkcióval rendelkezik. Ez a hegesztés vagy vákuumozás és hegesztés.

A vákuumszívás is két fookozatban állítható (normál, vagy kíméló mód). A vákuumozó tasak szélessége ne haladja meg a 30 centimétert, mert ekkora felületet tud a készülék hegeszteni.

A készülék ideális lehet szuvidáláshoz (a sous-vide francia kifejezés vákuum alatt való főzést jelent). A felhasználásra szánt húst, zöldséget egy erre a célra kialakított műanyag tasakba kell helyezni. A zacskóból a levegőt el kell távolítani, légmentesen lezárni, majd forráspont alatti vízben (60-80°C), állandó hőmérsékleten kezelni akár 72 órán át.

 

 Figyelem: a készülék kizárólag erre a célra kifejlesztett, légcsatornás fóliával használható. (Webáruházunkban a fólia megvásárolató: https://www.kavefozokboltja.hu/rb-500-folia-vakumos-foliahegesztohoz-t581809 ) Soha ne tegyen bele egyszerű neljon zacskót.

Összefoglalva ez az 5 fő érv, hogy miért használunk vákuumfóliázót:

  1. Hosszabb eltarthatóság
  2. Kisebb minőségi romlás a fagyasztott ételek esetében
  3. Kisebb helyigény
  4. Nem veszik át az ételek egymás szagát
  5. Előre elkészítheted akár a heti menüt (pácolt étel vákuumozása)
Szín: fehér, kék

Szállítás

Barion
PostaPont

Posta csomagautomata


A Magyar Posta által üzemeltett csomagautomatába lehet kérni a megrendelés átvételét. Országszerte már több száz helyen találkozhatunk a zöld automatákkal. Itt is csak bankkártyás fizetés lehetséges az átvételkor. Az értesítéstől számított 2 munkanapon belül vehetők át a csomagok az automatán. Ha nem sikerült érte menni, akkor egy közeli postára visszük át, ahol a feladó rendelkezésétől függően további 5-10 munkanap áll rendelkezésre, hogy a csomagot átvehesd.

Szállítási díj: 1 080 Ft
Barion

Külföldi címre való szállítás


Nem magyarországi szállítási cím esetén ezt a szállítási módot kell választani.

Szállítási díj: 18 000 Ft
Barion
PostaPont

Postapontra


A kiszállítást lehet kérni postára, postapontra, csomagautomatába, vagy MOL benzinkútra is. Ezeken a helyeken lehetséges a bankkártyás fizetés is. A megrendelés visszaigazolása után (ez minden esetben e-mailben történik) 3-4 munkanapon belül leszállítjuk a megrendelt árut. A szállítási költség várhatóan 995 és 1700 Ft között lesz.

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 180 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Házhozszállítás futárral


MPL, vagy GLS futárral kárheti otthonába is a megrendelt terméket. A várható szállítási költség 1255 és 1990 Ft között lehet. Ez a rendelés értékétől, a termék méretétől függ.

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 380 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek