800008000270 Készlethiány 3-4 nap 36 hó Súly: 2.8 kg

Hauser CE-934 több funkciós kapaszulás 15 baros kávéfőző

Valamilyen különleges kapszulás kávét szeretne inni, de a hagyományos darált kávéról sem akar lemondani, akkor ez a készülék a jó választás. Ezzel a készülékkel készíthet eszpresszó és hosszú kávét is, melynek mennyiségét igényeinek megfelelően állíthatja be. Óriási…
30 880 Ft
(24 315 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 308 pont
Készlethiány!

Valamilyen különleges kapszulás kávét szeretne inni, de a hagyományos darált kávéról sem akar lemondani, akkor ez a készülék a jó választás. Ezzel a készülékkel készíthet eszpresszó és hosszú kávét is, melynek mennyiségét igényeinek megfelelően állíthatja be. Óriási kávéválaszték nyílik meg ezzel a készülékkel a felhasználók előtt! A kapszulás választéknak köszönhetően több mint 30 féle ital érhető el!

A készülék alkalmas 3 különböző típusú kávékapszula (Nespresso®, Lavazza®; DolceGusto® és ezek utánzatai) lefőzésére, de akár őrölt kávéval is használható.
Kompakt kivitelének köszönhetően a legkisebb konyhában is elfér.


15-20 Bar nyomásnak köszönhetően extra habos kávét fogyaszthat.
Levehető 0,6 literes víztartályát könnyedén feltöltheti a csap alatt. Majd könnyen üríthető is, hogy ne álljon benne a víz.
A készülék használaton kívül automatikusan kikapcsol. A gyári alapbeállítások szerint a készülék 15 perc után kikapcsol, ha nincs használatban és az összes jelzőfény kialszik.

(Ha a kapszulát nem veszi ki a készülékből, akkor csöppögést tapasztalhat. A még a kapszlában lévő víz cseppegehet. Ha kiveszi a készülékből a cseppegés megszűnik.)

Csúszásgátló lábakkal van ellátva!

Tartozékok: 3 db adapter (ebből kettő a kapszulás kávéfőzéshez, egy pedig az őrölt kávé főzéséhez). 

Teljesítmény: 1450 W

Zajszint: 65 dB

A termékre 3 év a jótállási idő! Piros és fehér színben érhető el!

A termék magyar nyelvű kezelési útmutatója itt elérhető: http://webshophtg.hauser.eu/files/shop/files/1560511655_CE_934_manual_HU_RO_PL_CZ_SK.pdf

Szín: piros,fehér

Szállítás

Barion

Külföldi címre való szállítás


Nem magyarországi szállítási cím esetén ezt a szállítási módot kell választani.

Szállítási díj: 18 000 Ft
Barion
PostaPont

Postapontra


A kiszállítást lehet kérni postára, postapontra, csomagautomatába, vagy MOL benzinkútra is. Ezeken a helyeken lehetséges a bankkártyás fizetés is. A megrendelés visszaigazolása után (ez minden esetben e-mailben történik) 3-4 munkanapon belül leszállítjuk a megrendelt árut. A szállítási költség várhatóan 995 és 1700 Ft között lesz.

A termék súlya 2.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 280 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

Házhozszállítás futárral


MPL, vagy GLS futárral kárheti otthonába is a megrendelt terméket. A várható szállítási költség 1255 és 1990 Ft között lehet. Ez a rendelés értékétől, a termék méretétől függ.

A termék súlya 2.80 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 480 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!