Áruházunk nyári szünetet tart. Az ügyfélszolgálati elérhetőségek működnek!

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen termékeket találunk a webáruházban?

Elsősorban a kávézáshoz szükségeg kávéfőzők, a kávéfőzők kiöntőit és kávédarálókat (amik elektromos mákdarálónak és diódarálónak is megfelelnek) forgalmazunk. De a felismert igények miatt megjelent a shopban páramentesítő, kenyérsütőgép és kenyérsütőgépek kiegészítői is (keverőlapát, üst). A választékot igyekszünk folyamatosan bővíteni a megbízható beszállítók megtalálása után. 

Milyen fizetési módok közül választhatok?

A terméket megrendelheted utánvételesen is, ebben az esetben a hagyományos módon akkor fizetsz amikor a terméket átveszed. A másik mód, hogy már megrendeléskor kifizeted a megrendelt árucikket bankkártyával. Ekkor a Barion megbízható rendszerét használod.

Csak házhoz kérhetem a kiszállítást?

Nem. Tudunk a postákra, vagy a Magyar Posta által üzemeltett postapontokra, csomagautomatákba is szállítani. 2017 évvégétől A FOXPOST csomagautoatáiba is szállítunk!

Mikor kapom meg, vehetem át a termékeket?

Erről a visszaigazolásunkban tájékoztatunk. De a Magyar Posta elektronikusan is fg tájékokztatni erről (sms-ben, vagy e-mailben).

Külföldre szállítotok?

Nem. Egyelőre, ezt most még nem tudjuk felvállalni.

 

Személyes átvétel van?

Szegeden igen, illetve Csongrád megyében házhoz szállítunk ha az a kérés. Ezeket a szállításokat előre egyeztett módon és ingyen végezük el!